Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Categorie

Zoeken
Categorieën
In de spotlight
Dashcam Full HD

Dashcam-Full-HD

€ 59,00   € 44,00
 € 59,00
€ 44,00
Prijs per stuk
Aantal: BestellenFilmen in Full HD (1080P)
Hoewel de prijs van deze auto camera uiterst voordelig te noemen is, zijn er amper concessies gedaan op kwaliteitsgebied. De 1080P filmoptie stelt de K6 in staat om goede beelden te leveren. Kentekens, verkeersborden en wegbewijzering zijn door de hoogwaardige filmfunctie duidelijk onderscheidbaar.
 

Wijde lenshoek
Met zijn groothoeklens van 140 graden ontglipt vrijwel niets aan het zicht van deze dashboard camera. Veel budgetmodellen zijn maar in staat tot 120 graden te filmen, maar de fabrikant van dit apparaat heeft goed doorzien dat een lenshoek van 140 superieure beelden oplevert.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken. 


Beeldoverzetting naar PC
Middels de bijgevelerde USB-kabel kunt u zeer gemakkelijk uw geregistreerde beelden overzetten naar de computer. Deze beelden kunt u gebruiken voor juridische geschillen of verzekeringskwesties na bijvoorbeeld een verkeersongeval of vandalisme. Door de aanschaf van deze auto camera heeft u dus altijd bewijsmateriaal achter de hand. Het risico om onterecht de schuld in de schoenen geschoven te krijgen is dan ook een stuk kleiner geworden!


Compact, vederlicht én stijlvol
Met zijn minimale afmetingen en gewicht van slechts 73 gram is de K6 dashcam het toonbeeld van vooruitschrijdende techniek! Tevens is de K6 met zijn stakke design een lijst voor het oog. Het is goed te zien dat de producent zeer stijlvol te werk is gedaan bij het onwerpen van dit apparaat.


Loop recording
De K6 dashboard camera is uiteraard ook uitgerust met een loop recording optie. Loop recording zorgt ervoor dat nieuwe beelden automatisch de oude beelden zullen vervangen. Hierdoor is het dus niet meer nodig om het geheugen handmatig te legen als het vol dreigt te raken.


Groot LCD-display
Ondanks zijn kleine formaat is deze kleine geweldenaar uitgerust met een LCD display van maar liefst 2,7 inch. Dit ruime scherm stelt de gebruiker in staat om opgenomen beelden op een plezierige manier al direct terug te bekijken.


Uitbreidbaar met microSD
Doordat de K6 dashcam beschikt over een microSD ingang kan het geheugen worden uitgebreid tot 32 gigabyte. Dit is genoeg om enkele uren in Full HD opnames te maken. Wilt u toch de beelden over een langere periode opslaan? Dan kunt u binnen enkele seconden het geheugenkaartje in de dashbaord camera wisselen voor een nieuwe.

Wat zit in de doos? 

  • Dashcam K6
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • USB kabel
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)

 


| Meer


Foto('s):

Opties:

EAN

 

Voorraad

€ 59,00
€ 44,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.